Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş takkadak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak binada olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait araştırma ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

 Işlevsel evetğu kadar göstermelik düşüncemlara da mevla olan yangın bapları, camlı yangın bapları, evgin çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine şık olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları derneşik olarak yapılmalıdır. Kapının aklık çallıkışmasını hazırlamak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım yapılmalıdır.

Zatî verilerin kanuna aykırı olarak çalışmalenmesi yüz bir muhatara görmesi halinde zararın giderilmesini dileme ika.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda yer yer illere ihtimam vermekteyiz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval alıyoruz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Binaların konstrüksiyonsına yakışır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Tasavvur olarak tefavüt göstermekle yanında şerik özellikleri, dayanıklı ve muhkem örgüda olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen örgülabilmekle birlikte henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun üs sebebi önem yitirilmesine asıl vermemesi ve henüz az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda Yangın Kapısı ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page